Beste Panerai Replica Horloges voor 2023

Koop Goedkope Replica Panerai Horloges Online

Toen het in 2024 werd gelanceerd, was de replica Panerai Submersible Bronzo PAM 382 niet het eerste bronzen horloge ter wereld. Andere merken hebben dit eerder gedaan, waaronder de voormalige Gerald Genta Line en het Gefica Safari Park. Maar vanaf het moment dat het werd uitgebracht, werd de Bronzo, misschien alleen de naam, de beroemdste.

Voor Panerai lijkt het gebruik van een materiaal dat bijna gelijk is aan klassieke maritieme uitrusting, het maken van replica horloges ervan een no-brainer, ook al lijkt het concept van het opzettelijk aantasten van horloges een beetje vreemd in de majestueuze hal van de Salon International de la Haute Horlogerie. Zoals je weet is Panerai de perfecte mix tussen Italiaans design en Zwitserse technologie.

Denk aan alle bedrijven die het idee van kostbaar legeringsontwerp en stabiliteit van horloges vrijgeven. De Cheap Panerai Replica zelf heeft goudtechnologie, een roségoudlegering, die in de loop van de tijd niet is veranderd. Bronzo bevindt zich aan de andere kant van het spectrum. Het moet er knoestiger en knoestiger uitzien, hoe langer je het draagt. Als je er een koopt, is dit wat je wilt. Echter, in de detailhandel verwacht een consument die probeert een origineel exemplaar mee naar huis te nemen, alle verzamelde patina horloges zijn van hem of haar alleen. Mensen zullen denken dat dit onvermijdelijk wat uitdagingen met zich meebrengt aan de verkoopbalie. Desondanks neigde Bronzo naar een vrij beperkt model, en ik denk dat velen van hen snel aan eindklanten werden verkocht. Ik wil weten hoe die OG Bronzo's er nu uitzien.

De eerste Bronzo, een gelimiteerde oplage van 1.000 stuks, werd begin 2023 een van de meest gewilde PAM's. Dit is, zoals je zou verwachten van een high-end Fake Panerai Submersible Watch, een Brobdingnagian met een diameter van 47 mm. Tussen de originele Bronzo en 2021 heeft Panerai vier extra versies uitgebracht, waaronder het unieke stuk - de PAM 907. Wat ze gemeen hebben, is de typische maat van 47 mm.

Zoals je misschien hebt gelezen op MMYC, is deze nieuwe Bronzo iets kleiner - 42 mm om precies te zijn, met een totale dikte van 14,37 mm. Hoewel het geen klein horloge is (we hebben het hier nog steeds over een exacte replica van het Panerai-horloge), is 42 mm een draagbare wereld ver van Bronzo waar velen van ons al aan gewend zijn. Hoewel ik kan zien dat Paneristi klaagt over de neerwaartse beweging om te krimpen, zie ik ook veel burgers die nu in het 47 mm-kussen hebben geaarzeld om Bronzo een kans te geven. Gezien het succes van een reeks horlogemakers, waaronder Oris, Hublot, TAG Heuer, Omega, Breitling en Rolex in kleinere bronzen horloges, waarom zou Panerai er dan geen voor verzamelaars bieden?

Betaalbare Nep Panerai Online Winkel

Tien jaar later is de originele versie, de Copy Panerai Submersible Bronzo, terug in de vorm van Bronzo Blu Abisso, gelimiteerd tot 1.000 stuks per jaar. Het wordt gekenmerkt door een wijzerplaat in een zachte matte blauwtint, die ik Royal Blue zou noemen. Het komt overeen met de blauwe suède band en vanuit het oogpunt van kleurcoördinatie werkt het, maar je wilt misschien niet overwegen om nat te worden. In plaats daarvan schakel je over op de blauwe rubberen band die de klasse AAA+ 1:1 Panerai-replica zorgvuldig bevat.

Vintage Panerai Kloon Horloges voor Heren

Zoals je je misschien herinnert, heeft de nieuwste Bronzo een bezel met keramische inzetstukken uit 2024, wat in lijn is met de algemene ontwerprichting van de Submersible collectie van dat jaar. Door het gebruik van keramiek heeft Submersible stevig voet aan de grond gekregen met andere duikhorloges die gebruik maken van keramische inzetstukken. Nu, voor 2021, is de originele bijpassende bronzen bezel terug in al zijn glorie, wat resulteert in een monochroom bronzen uiterlijk. Ons horloge hier is gloednieuw, maar als je in de buurt van de oceaan woont of waar een balsem in de lucht hangt, kun je verwachten dat het slapping-proces het personage volledig in iets anders verandert. U kunt de hoogwaardige Panerai Submersible kopen bij de luxe replica horloges online winkel in Nederland.

1:1 Kopieer Panerai Modellen